Scrisoare pentru tine

 

V-am spus cât de mult vă apreciez, tineri inteligenţi, entuziaşti şi valoroşi prin valorile care vă conduc şi valoarea pe care o aduceţi lumii din jur?

V-a apreciat cineva, până acum, integritatea, forţa morală, voinţa de neclintit, perseverenţa şi ambiţia curată?

Aţi fost îmbărbătaţi, încurajaţi şi lăudaţi pentru faptul că aveţi forţa de a înnota împotriva curentului?

Vi s-a apreciat răbdarea şi inteligenţa cu care vă raportaţi la non-valorile promovate de societatea în care trăiţi?
V-a spus cineva, până acum, că motivul pentru care vă simţiţi uneori singuri şi confuzi în lupta voastră de a rămâne oameni de valoare, se datorează faptului că puţini au curajul de a sta în locul unde vă aflaţi voi, astăzi?

Nu! Nu eşti un ciudat, nici un inadaptat social!

Vi s-au încurajat idealurile măreţe şi pure?

Vi s-a spus că puteţi îndeplini tot ceea ce vă doriţi, cât timp conştiinţa vă rămâne curată?

V-a spus cineva că valoarea pe care o puteţi aduce societăţii, nu poate fi înlocuită cu nimic. Aşa e! Chiar dacă “piaţa este saturată”!

V-a spus cineva că nu trebuie să excelaţi în toate domeniile, atâta timp cât aveţi o pasiune căreia vă dedicaţi trup şi suflet?

Vi s-a spus că dorinţa de a avea bogăţii materiale este la fel de normală ca dorinţa de bogăţii spirituale? Şi, mai mult decât atât, câţi v-au dezvăluit secretul împlinirii complete- material, spiritual, sufletesc, relaţional…?

Câţi v-au îmbrăţişat în momentele cele mai grele, în momentele în care eşecul v-a imobilizat orice forţă de acţiune…şi câţi v-au spus că eşecul vine întotdeauna înaintea succesului?

Câţi v-au amintit de faptul că şi cei mai realizaţi oameni, înainte de a se semna în registrele istoriei, au suferit eşec după eşec şi înfrângeri dureroase?

Câţi v-au luat de mână şi v-au asigurat de dragostea lor necondiţionată, care depăşeşte cu mult reuşitele personale, profesionale, academice sau financiare?

Câţi v-au asigurat că plânsul e o descărcare pe care ai voie să ţi-o permiţi?

Şi câţi au avut răbdarea de a vă îndruma creşterea şi devenirea a ceea ce sunteţi astăzi?

Cine ţi-a spus că ceea ce eşti este suficient pentru a deveni ceea ce îţi doreşti?

Şi cine a avut sinceritatea de a-ţi aprecia credinţa neclintită într-un viitor mai bun, la care te-ai angajat să contribui cu tot ceea ce eşti şi ai?

 

Dacă au existat astfel de oameni în jurul tău, eşti cel mai norocos! Mulţumeşte-le la rându-ţi pentru contribuţia lor la dezvoltarea ta!

Dacă, însă nu au existat până acum…nu dispera!

Într-o societate în care critica domneşte, cuvintele de apreciere răsar stângace ici şi colo, iar când îndrăznesc să înflorească, sunt lovite de neîncredere, suspiciune şi insensibilitate.

Fii convins că există oameni care, în inima lor, ţi-au spus tot ceea ce ai aflat astăzi…iartă-i pentru sfiala de a rosti cu voce tare aceste cuvinte!

Mulţumeşte-le şi lor pentru că energia vorbelor nerostite a ajuns într-un fel sau altul la tine:)

Poate că, abia acum…

Nu e târziu!

Continuă să bucuri lumea cu energia şi valoarea ta!

Într-o zi, eforturile îţi vor fi răsplătite înzecit:)

 

Cu drag şi apreciere,

Cristina

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Opt In Image

Ti-a placut articolul?

Alatura-te comunitatii de tineri ca tine pentru a-ti primi sursa de inspiratie! Bonus, vei avea acces instant la materialul pe care il ofer abonatilor mei :)

2 thoughts on “Scrisoare pentru tine

  1. Ca de la inima la inima ai scris, draga Cristina. Cati ani ai si cum se poate lua legatura cu tine ? Cred ca avem nevoie sa ne apropiem cat mai mult, noi, oamenii, romanii cu suflet pur.

    • Mulţumesc frumos, Ioana!:) Şi eu cred că e important să (re)găsim oameni ca noi şi să ne încurajăm să trăim frumos. Mă bucur mult că mesajul meu ţi-a ajuns la inimă:) Am 24 de ani şi îmi poţi scrie folosind pagina de contact sau folosind direct adresa de e-mail Cristina@tinericatine.ro

      Gânduri bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>